Ziggo Dome

Vragen en antwoorden over deze show

Hoeveel tickets kan je kopen?

Je kunt maximaal 8 tickets per bestelling kopen.

Wat is de minimale toegangsleeftijd voor dit evenement?

De show van 17 januari, en de avondshow van 18 januari zijn 16+. De middagshow op 18 januari is voor all ages.

Voor de 16+ show geldt: Elke bezoeker moet 16+ zijn, een begleider heft dit NIET op. Leeftijdscontrole aan de deur.

Voor de all ages show geldt: Als je onder de 14 bent moet je begeleid worden door een volwassene (18+)

Waar kan je tickets kopen?

De tickets worden uitsluitend verkocht via GUTS, een ticketsysteem dat zich specialiseert in veilige en mobiele tickets. Je kunt alleen tickets kopen via de officiële kanalen bankzitters.nlZiggo Dome en GUTS.

Wat heb je nodig om een ticket te kopen via GUTS?

Een telefoon waarmee je een SMS kunt ontvangen, je gegevens om een account aan te maken en alles wat je nodig hebt om te kunnen betalen.

Waarom een telefoon waarmee je een SMS kan ontvangen?

De tickets van GUTS worden gekoppeld aan je telefoonnummer. Je logt in met je telefoonnummer, en daarbij ontvang je een SMS.

Ook zonder smartphone kan je tickets kopen. Dat gaat dan via de computer en een (mobiele) telefoon. Zolang je de mogelijkheid hebt om een SMS te ontvangen zit je goed. Om een account aan te maken of in te loggen ontvang je namelijk een verificatiecode per SMS.

Hoe kan je betalen?

Er kan betaald worden met iDEAL en creditcard.

Voorkom zwarthandel

Voor tickets die niet via bankzitters.nlZiggo Dome en GUTS gekocht zijn, kunnen wij geen enkele garantie geven op de geldigheid ervan. Tickets zijn uitsluitend te verkopen via de tweedehands markt van GUTS.

Waar kan je jouw tickets vinden?

Je tickets staan in je account. Dit is trouwens ook de enige plek waar ze bewaard worden. Het is niet mogelijk om de tickets te downloaden, op te slaan of te printen. Het makkelijkste is om je tickets te bekijken via de GUTS-app. Hier kan je de tickets bekijken, gebruiken, delen met vrienden en je tickets verkopen als je er toch niet heen kunt.

Let op: De tickets zijn enkel zichtbaar als je inlogt met het telefoonnummer dat je hebt gebruikt om de tickets te kopen. Deze vind je terug in je bevestigingsmail.

GUTS-tickets zijn beveiligd tegen woekerprijzen en fraude. De instellingen van onze tickets worden online vastgelegd, zodat het ticket altijd dezelfde prijs behoudt en nooit meer dan één eigenaar heeft. Als je de tickets zou kunnen printen, kunnen deze alsnog doorverkocht worden voor hogere prijzen.

Mindervalide?

Neem dan even contact, via [email protected], met ons op en dan zorgen wij voor een mooi plekje!

Vragen over tickets?

Kijk voor meer informatie op support.guts.tickets.

Vragen over de show?

Kijk voor meer informatie op bankzitters.nl of mail naar [email protected]

Vragen over de Ziggo Dome?

Kijk voor meer informatie op www.ziggodome.nl/info

Algemene voorwaarden

Op deze show zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden via deze link. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw merk of bedrijf? Neem vrijblijvend contact op via [email protected]

Video bekijken