Partners

Samenwerken met de Bankzitters!

Samenwerken met de Bankzitters is de slimste (en leukste!) zet die je met jouw merk kan doen. Hieronder een overzicht van onze favoriete partners. Kom met ons in contact om hier binnenkort ook met jouw merk tussen te staan en een brede doelgroep aan te spreken middels humoristische en unieke content!

Onze partners

Klik een merk aan om te zien hoe wij met ze samenwerken!

air up

Al een jaar lang zijn wij trotse ambassadeurs van air up. Dit betekent dat wij elke maand een video uploaden met daarin een integratie rondom de bekende flessen waar water door middel van een ‘geurpod’ tot leven komt. Wij zijn nog lang niet klaar met ze en zij hopelijk niet met ons. Ga er dus vanuit dat je deze flessen dus nog in veel toekomstige video’s tegenkomt!

Amazon Prime

Op het YouTube kanaal van Amazon Prime Video Nederland hebben we twee seizoenen mogen maken van onze serie ‘De Knop’. Aan de grote tafel met blauwe knop behandelen we stellingen, vragen en challenges. Klinkt als een goed format, toch?

Apple

Een vakantie in eigen land kan leuker zijn dan je denkt! Daar kwamen we achter tijdens onze samenwerking met T-Mobile en Apple. Ter promotie van het multisim abonnement van T-Mobile dat zonder telefoon in de buurt werkt met de Apple Watch Cellular, reisden we af naar een camping om daar 24 uur te ‘overleven’ zonder telefoon. Appletje eitje dus met die propositie. Snap je? Appletje…

Coolblue

In een periode waarin wij als voetbalfans niet naar het stadion konden om onze favoriete clubs aan te moedigen, benaderde Coolblue ons met het idee om in ‘Casa Del Huts’ een thuisstadion aan te leggen. Dit resulteerde in een zeer geslaagde video op het YouTube kanaal van Coolblue!

Displate

De vrienden van Displate hebben inmiddels al zes van onze video’s gesponsord, en niet de minste! Van video’s over het EK 2020 of onze auto Natasja tot Eetwedstrijden, Displate vond het allemaal even leuk. En dus vinden wij Displate leuk! (Ons kantoor hangt inmiddels trouwens ook vol met de metalen posters!)

Efteling

Het grootste attractiepark van Nederland, een geschiktere plek voor een verstoppertje video is er haast niet. Het kwam dus ook perfect uit dat we hier ter promotie van hun destijds nieuwe sprookje ‘De Haas en de Hoedenmaker’ (bekend van de ‘Alice in Wonderland’ franchise) een aflevering konden filmen. Mede door de inzet van Efteling-acteurs is dit een zeer geslaagde video geworden!

ING

Ik ga op roadtrip in een camper naar Budapest om het Nederlands Elftal aan te moedigen tijdens hun achtste finale op het EK 2020 en ik neem mee… een reisverzekering van ING natuurlijk! Deze iconische roadtrip eindigde in een teleurstelling, maar het feit dat de hoofdsponsor van Oranje in ons gelooft maakt een hoop goed!

McDonalds

In December 2020 kregen we van McDonalds ter promotie van hun X-MASters app een grote uitdaging. In 24 uur met een bus een roadtrip afleggen waarbij in elke provincie van ons land een McDrive gepakt zou worden. Ondanks dat we deze missie niet succesvol hebben volbracht, is het resultaat er niet minder om. Met ruim anderhalf miljoen views hebben we toch een prestatie van formaat neergezet!

Move Amsterdam

In September 2021 werden we door Move Amsterdam uitgenodigd om te komen filmen ter promotie van de bij hen gevestigde Mobility Experience. In deze interactieve tentoonstelling over mobiliteit konden wij ons perfect met elkaar meten in een afvalrace getiteld ‘De Grote Bankzitters Racewedstrijd’. Via ons Instagram kanaal werden de gesigneerde canvassen die centraal stonden in de video weggegeven aan kijkers. 2500 mensen deden een poging, waaruit vier winnaars werden gekozen. We hopen dat de canvassen mooi hangen in de woonkamer jongens!

Politie Nederland

Whoop whoop! That’s the sound of the… Politie Nederland, die ter promotie van hun Badge Academy App ons inschakelden. Een heftige zoektocht naar Gino Gepetto (Matthy) was het resultaat!

T-Mobile

Een vakantie in eigen land kan leuker zijn dan je denkt! Daar kwamen we achter tijdens onze campagne met T-Mobile en Apple. Ter promotie van het multisim abonnement van T-Mobile dat zonder telefoon in de buurt werkt met de Apple Watch Cellular, reisden we af naar een camping om daar 24 uur te ‘overleven’ zonder telefoon. Appletje eitje dus met die propositie. Snap je? Appletje.. Haha.

Ubisoft

Gezien onze achtergrond in gaming zijn onze samenwerkingen met Ubisoft een goede match! Ubisoft is één van de grootste uitgevers van computerspellen ter wereld en heeft inmiddels al drie samenwerkingen met ons opgezet rondom de release van een nieuwe game. Op naar meer!

YoungOnes

Hoewel werken natuurlijk niks voor ons is, hebben we genoten van de twee keer samenwerken met Young Ones. Deze app biedt freelance klussen aan en tot twee keer toe hebben we een aantal van deze klussen geprobeerd in een video. Het resultaat: leuke video’s op toffe locaties en Koen die voor het eerst ooit tot iets gedwongen werd wat op werken leek!

Nivea

Er zijn weinig bedrijven die ons aan het sporten krijgen, maar Nivea heeft het toch voor elkaar gekregen! Door middel van hun Nivea Men Deep producten roken wij fris en fruitig voor, tijdens én na onze activiteiten (waar een halve triatlon en skydiven onderdeel van waren!). Als een samenwerking ervoor zorgt dat wij Robbie uit een vliegtuig mogen zien springen, kunnen wij er natuurlijk alleen maar met een grote glimlach op terugkijken.

Kapten & Son

Twee dagen lang bier drinken in stijlvolle lederhosen, en dan ook nog eens aangekleed met toffe accessoires zoals horloges, tassen en zonnebrillen? Kapten & Son regelde het voor ons! We kunnen ons niet alles meer herinneren, maar het was een zeer geslaagd tripje en dus ook een geslaagde samenwerking! Wanneer gaan we weer??

Emma Sleep

Toen Emma sleep met het idee kwam om 24 uur lang in een bed te kunnen liggen voor een video, gaven wij ze natuurlijk meteen een handdruk! We kunnen inmiddels zeggen dat die matrassen van Emma Sleep helemaal niet verkeerd liggen (Milo heeft zelfs een permanente gehoorbeschadiging opgelopen aan het gesnurk van Raoul…). Al met al een hele geslaagde samenwerking!

Holzkern

Modieus is tegenwoordig onze tweede naam! Dat komt sinds kort onder andere door de accessoires van Holzkern. Met natuurlijke materialen maken zij hele toffe accessoires zoals horloges, armbanden en zonnebrillen. Daardoor zagen wij er ongelooflijk blits uit tijdens onze dag andersom leven. Toffe samenwerking als je het ons vraagt!

Mora

Bitterballen, kroketten, empanada's en nog veel meer... Toen Mora bij ons aanklopte voor een samenwerking hoefden we niet twee keer na te denken. Mora is jouw go-to optie als het aankomt op frituur-, airfryer of ovensnacks. Wij hebben nu twee smakvolle TikTok campagnes gehad met Mora!

Online Soccer Manager

OSM, Een spel dat we al jarenlang spelen. Matthy en Milo hebben het er dagelijks over op de werkvloer. Vandaar dat we met veel plezier (en een beetje trots) kunnen zeggen dat wij nu met ze hebben samengewerkt. Online Soccer Manager is een spel waarbij je een een club kiest die jij moet opbouwen door spelers te trainen, stadion uit te bouwen, etc.

Revolut

Één app voor al je geldzaken. Wie wilt dat nou niet? Daar konden we geen antwoord op bedenken. Daarom was een mooie kans om met Revolut in zee te gaan. Met deze kaarten kun je zowel in het binnen- als buitenland gemakkelijk aankopen doen. Nu wij tegenwoordig Mr. Worldwides zijn, maken wij daarom allemaal graag gebruik van Revolut.

Taft

Als de haartjes maar goed zitten! Dat is voor ons allemaal (inclusief Milo) belangrijk. Daarom is het ook alleen maar logisch dat wij met veel plezier hebben samengewerkt met een styling product. Taft is hét product voor haarstyling. Ga jij voor de Electro Force of Maxx Power? Taft doet niet moeilijk, het kan allemaal!

Werk met ons samen!

Kom met ons in contact

Video bekijken